Gå til Høy Puls Trafikkskole

Scott

CE - merking

Ce-merking Det handler om din sikkerhet. CE-merkingen er til for deg, for at du skal vite hva du får når du kjøper forskjellige varer. En garanti for at de lever opp til en viss fastsatt standard. For motorsykkelklær og annet beskyttelsesutstyr kreves det omfattende uavhengige tester for å kunne bruke en CE-merking. Vi er stolte over å kunne være en av få produsenter som virkelig lever opp til flere av de høyt stilte kravene. Vi var tidlig ute med å få godkjent CE-merking for både skinn- og tekstilklær samt beskyttere, støvler og hansker. Og vi arbeider uavbrutt med å utvikle vår kolleksjon og ikke minst å utvikle sikre motorsykkelklær for fremtiden.
,-

CE - video

Trykk på linken under for å se videon
,-

Copy of Scott LCG SX Brille snøscooter grønn krom/klar - Rød/Blå

SCOTT LCG EVO SX brillen handler om tilpasningsevne av synet. Med SCOTT prisvinnende Lens Changer Slider System som gir deg en enkel måte å skifte glass på, har denne brillen høynet standarden for ytelse og innovasjon. Takket være LCG og den medfølgende portable linsebeholderen, kan du nå tilpasse deg til ethvert værforhold.
2149,-

Deler / utstyr / bagasje/bekledning mm 2017

Katalog bekledning / deler / utstyr / bagasje mm Trykk på linken under på Beskrivelse for info,priser og bilder. Ta kontakt ved å trykke på KONTAKT OSS hvis du ønsker noe som ikke du finner i nettbutikken så kan vi hjelpe deg med å skaffe dette. Ha en fin dag mvh Høy Puls
,-

Dryway® og Dryway+®.

Dryway® og Dryway+®. I mange av våre klær har vi valgt å bruke Dryway® og Dryway+®. Funksjonsmembran som vi selv har vært med på å utvikle, for at de skal klare de ekstreme utfordringene de utsettes for på en motorsykkel. Som alle vet så stiller hastigheten og fartsvinden ekstra høye krav både når det gjelder vann og vindtetthet. Dryway® og Dryway+® har egentlig samme egenskaper. Men Dryway+® kan strekkes mer og beholder sin funksjon også under ekstreme påkjenninger. Noe som er ekstra viktig for eksempel på knærne og ved baken.
,-

Gard sin

Scott Dual Raid TP Jakke - Grå/Blå, Nyutviklet adventure jakke fra Scott! Mange finesser og gode luftemuligheter.
2999,- 4449,-

HI-ART®

HI-ART® Det har skjedd, det som ikke skal skje. Du klarte smellen mot bakken, men du vet at dette bare er begynnelsen. Holdt du en hastighet på 110 km/t så tar det fem til sju sekunder før du stopper. Vanlige klær holder i mindre enn ett sekund mot asfalten i den hastigheten!
,-

Klær for tøft klima - velg riktige klær :-)

Klær for tøft klima MCog snøscooter -plaggene våre bygger på høyteknologi. Materialvalg og produksjonsteknikk er avgjørende for å skape så funksjonelle plagg som mulig ut fra sikkerhet og komfort. Nye og forbedrede materialer fra romfartsteknologi har muliggjort MC-klær som motstår hard slitasje i det tøffe nordiske klimaet. I så vel skinn som tekstil brukes ulike teknologier for at du skal holde deg kjølig en varm sommerdag, og varm en kald høstmorgen.
,-

Maximum comfort fit technology

Maximum comfort fit technology Vi er stolte over å få være en av få europeiske varemerker som har rettighetene til å bruke den nyutviklede teknologien Maximum Comfort FIT technology i våre hansker. Den patenterte teknologien bygger på at foret, membranen og yttermaterialet lamineres sammen. Maximum Comfort gir en smidigere hanske, med bedre kontakt med motorsykkelen som resultat.
,-

Outlast®

Kaldt blir varmt blir svalt. Outlast® er et høyteknologisk materiale som jevner ut temperaturen i plagget. Kaldt blir varmt og varmt blir svalt.
,-

Refleksvest SCOTT HIVIS VEST z

NB NB VELDIG SMÅ I STR Scott HiVis vesten har et stort reflekterende panel for best mulig synlighet. Den er konstruert for å passe godt sammen med en motorsykkeljakke og er lett å ta på/ av med glidelåsen i front. MATERIALE: 100% Polyester. Stretch materiale med 450D Polyester. KOMFORT: Stretch paneler for best mulig bevegelighet. STØRRELSE: S/M, L/XL, XXL FUNKSJONER Farge med god synlighet. Stort felt med refleks for best mulig synlighet. Glidelås i front
689,-

SALG Scott All Terrain TP MC Jakke - sort/grå z*

Scott MC Jakke All Terrain TP - Allsidig Touring motorsykkel jakke med uttagbar vanntett TriPhase innerjakke. Mange ventilasjons muligheter.
2199,- 4389,-

SALG Scott All Terrain TP MC Jakke z*

Scott MC Jakke All Terrain TP - Allsidig Touring motorsykkel jakke med uttagbar vanntett TriPhase innerjakke. Mange ventilasjons muligheter.
2599,- 4399,-

Salg Scott Definit Pro DP MC Jakke sort z*

SCOTT Definit Pro DP jakken er et lett og vanntett sett med direkte ventilasjon og lomme for ekstra SAS-TEC ryggbeskyttelse. DRYOsphere membranen sikrer at Definit DP er vanntett, vindtett og puster godt. Funksjoner som uttakbar isolasjon og vanntette stormmansjetter, gjør SCOTT Definit DP til et godt valg for både kalde og varme dager KONSTRUKSJON: 750D Polyamide stoff, direkte laminert pustende vind- og vanntett 2-lags DRYOsphere membran. SAMMENSETNING: 94% polyamid, 5% Polyester, 1% elastan. MEMBRAN: 100% Polyurethane, FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: Avtakbart termofor med super myk 80gr Dexfil® fyll og pustende microD nettingfôr, 70% polyester, 30% Polyamid PASSFORM: Regulær STØRRELSE: S-3XL D-Size: M-4XL FUNKSJONER: Behagelig myk og høy krage Indre isolasjon mot nyrene Kan brukesmed åpen eller lukket krage Direkte ventilasjon med vanntett glidelås Hanskevennlige glidelåser Vanntett storm mansjett med tommelhull YKK Aquaguard® Glidelåser Indre frontklaff på isolasjonen SAS-TEC beskyttere på skulder og albue. Lomme for ekstra ryggbeskytter Voksbelagte stoff forsterkninger Reflekterende elementer for beste synlighet 76cm lang forbindelses glidelås jakke/bukse 1 vanntett innerlomme 3 utvendige lommer 1 brystlomme med Easy-fix glidelås Magnet lukkesystem i kragen med dobbeltsidig YKK FlexFix® avant knapp for å bruke kragen lukket eller åpen for ventilasjon for ventilasjon Justeringer i midjen, livet, ermene og mansjettene
3499,- 4999,-

Filter by:

Fjern alle
Close
Min: ,- Max: 9399,-
kr0 kr9399