Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.
Bilde for kategori Visir/pinlock/deler til hjelmer

Visir/pinlock/deler til hjelmer

Velg underkategori

MOTOREX VISO-CLEAN 5 stk

Vare nr.: 59-1330-06 Varenavn: MOTOREX VISO-CLEAN Beskrivelse: Renseklut for visir og hjelm. VISO-CLEAN løsner hurtig og effektivt smuss, insekter, olje og sot. Bedre sikkerhet med klar sikt, samt beskyttelse mot dugg. OBS! Må ikke benyttes på visirer med anti-dugg belegg!
59

Pinlock 120 film C5/E2/S3 Schuberth

Pinlock 120 film C5/E2/S3 Schuberth
489

Pinlock 120 film C5/E2/S3 Schuberth

Pinlock 120 film C5
489

AMOQ Adapter Elvisir klar

Elektrisk visir for hjelmadapter. > OPPVARMET ELEKTRISK SKJERM MED DOBBELTE VINDUER > RIPESIKKER TRANSPARANT SKJERM
1 279

Elektrisk oppvarmet 360 Modular Visir Klart

Leveres med ledning for visiruttak og tilkobling til batteri Med dette visiret er du sikret god sikt uansett vær og temperatur. Fungerer utmerket selv i meget lave tempraturer, og er enkelt å instalere.
1 279

PINLOCK innsats til MT V-12, klar

PINLOCK antidugg innervisir - dobbelt termorute effekt PINLOCK systemet er den ultimative forebyggelse mot dugg på visiret. Dugg oppstår enkelt forklart på grunn av temperaturforskjell i luften henholdsvis inne og utenfor hjelmen samt fukt fra brukerens ånde. PINLOCK innevisiret fungerer som dobbelt termorute og gir klart utsyn som medfører økt sikkerhet uansett vind og vær. Passer kun på visier som er klargjort for PINLOCK Montering: For full antidugg effekt er det kritisk at PINLOCK visiret monteres 100% korrekt. Rundt kanten er visiret utstyrt med en silikon tetning som sikrer en perfekt forsegling. Vær ekstra oppmerksom på at PINLOCK visiret er montert i korrekt høyde ellers vil det ikke forsegle seg som det skal. Visiret sitter på to pinner som kan dreies for å justere spenning på visiret.
399

Pinlock Lazer MH-2 Shields

Pinlock for Lazer Rafale/MH2/MH6 Clear 70
490

Rain-X Rain Repellent 200ml

Rain-X Rain Repellent gir markant forbedring av sikt under kjøring i vått vær. OBS! Må ikke brukes på plastikkvinduer, frostede vinduer/glass, plexiglass eller fiberglass. Bør heller ikke brukes overflater av plastikk, inkludert vindskjermer til MC og ATV. Må heller ikke brukes på solpanel. Test gjerne en liten plass utenom synsfeltet for å sjekke at Rain-X ikke reagerer med produktet.
179

Pinlock duggfri/tonet innervisir, MT-V-16

FogOff Full Vision photochromatic innervisir, anti-dugg og selvtonende ved påvirkning av sollys Den photochromatiske linsen toner automatisk og forvandles til effektiv solbrille på få sekunder når den utsettes for sollys. Samtidig får du FogOff innervisirets supergode anti-dugg funksjon, som virker etter dobbel termorute prinsippet. Toner automatisk ved sollys Holder visiret fritt for dugg Sikrer klar sikt i alt slags vær Forbedrer sikkerheten Perfekt passform i den nedfreste fordypningen innvendig i visiret. Passer til alle MT hjelmer som har MT-V-12 visir VIKTIG info: Ved montering må du være nøyaktig og sikre deg at FogOff innervisiret sitter stramt og har kontakt med yttervisiret hele veien rundt i kanten. Se monteringsmanualen under. FogOff's selvtone/solbrille-funksjon har begrenset levetid på 3 til 12 måneder ved daglig bruk. Anti-dugg-funsjonen vil fortsatt fungere, så lenge innervisiret sitter tett på yttervisiret.
399

Rain-X Anti-Fog

Rain-X Anti-Fog er utviklet for å eliminere interiør-kondens forårsaket av vått vær, høy luftfuktighet eller temperaturforandringer. OBS! Skal ikke brukes på: - plastikk - lakkerte, behandlede eller belagte overflater - manuelt farget glass Test gjerne en liten plass utenom synsfeltet for å sjekke at Rain-X ikke reagerer med produktet.
149

Visir 360 Modular Dobbelt Visir Klart

360 Modularhjelm Visir Dobbel Klart
479

360 Modularhjelm Sol Visir AF

Orange 360 Modularhjelm Sol Visir AF
249

360 Modularhjelm Sunvisor Dark Smoke

Solvisir sotet mørk 360 Modularhjelm Sunvisor Dark Smoke
249

360 Modular Visir Irridium

360 Modularhjelm Visir Irridium
299

C5 Visir mørkt sotet 50% Schuberth

Visir mørkt sotet, C5 Schuberth (50%)
1 039

360 Adventurevisir - Dobbelt Klart

Passer til hjelmmodell 360 - SX/SXP (Adventure)
499

Visir klar pinlock Revenge/Blade/Thunder

Visir Klar med pinlock for MT Revenge/Blade/Thunder!
399

360 Visir Dobbel Klart - "Touring"

360 Visir Dobbel Klart - "Touring" For halvhjelmen "360 Touring"
439

360 Modular enkelt visir Klart

360 Modularhjelm Visir Klart AF Enkelt visir til 360 Modular hjelmer
279

C5 Visir sølv/speil Schuberth

Visir sølv/speil, C5 Schuberth
1 279