Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Teflon®

Varenummer: cool
Leveringtid: 1-7 dager
,-
TFL Cool System® Svart skinn og svarte tekstilklær er typiske mc-klær. Men det finnes et problem – fargen. Svart blir jo så veldig varmt i solen. Eller rettere sagt: de ble det.
Tilgjengelighet: Ikke på lager
+ -

TFL Cool System® er en revolusjonerende oppfinnelse som gjør at svart skinn eller tekstil, som er behandlet med denne metoden, ikke absorberer mer varme enn et lyst materiale!
Det dreier seg om moderne teknologi på høyt nivå. En enkel forklaring er at lys er elektromagnetiske stråler i forskjellige bølgelengder. Vi mennesker kan bare se en brøkdel av dette spekteret, dette oppfatter vi som farger. Det energirike lyset, som gir mest varme, finnes i et annet frekvensområde som vi mennesker ikke kan se.
TFL Cool System® er en behandling som skjer under garving og innfarging, som gjør at akkurat dette varme lyset ikke tas opp av plagget. Akkurat det samme som skjer med et lyst plagg. Dette tilsvarer en reduksjon av temperaturen med opp til 20 °C. Tekstilmaterialer som er behandlet med TFL Cool System® reflekterer opptil 80 prosent av varmestrålingen. Teknikk og magi i en kjølig og behagelig kombinasjon.

*
*
*