Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Skal du velge skinn eller tekstil bekledning ?

Varenummer: Triple
,-
Skinn eller tekstil? Å velge mellom skinn eller tekstil, handler etter hvert om personlighet og følelser. Les mere info under beskrivelse lengre ned på denne siden.
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Skinndressen har lenge vært det sikreste og det mest populære plagget. Og for mange er det fortsatt førstevalget.
Vil man ha klær som er lette, ledige og motstandsdyktige mot forskjellig vær, så er tekstilklær å foretrekke. Dagens moderne materialer stenger alle værtyper ute og tillater kroppen å puste. Ikke minst er dette viktig når det er snakk om fysisk krevende kjøring.
Når det gjelder tekstilmaterialer og sikkerhet, er det blitt tatt et sjumilssteg de siste årene. Ikke minst takket være Jofamas egenutviklede og patentsøkte materiale HI-ART®. En spesielt utviklet tekstil, som vi bruker både i våre skinn- og tekstilklær. På denne måten er det mindre risiko for at friksjonen skal slite hull på plagget og skade brukeren. Våre tekstilplagg med HI-ART® oppnår bemerkelsesverdige gode resultater mot slitasje sammenlignet med vanlige skinnklær.
Skinn ligger oss naturligvis varmt om hjertet. Det er vårt opphav. I Malung er skinnhåndtering en del av tradisjonen og vår kulturarv. Og det er jo noe spesielt med skinn. Et skinnplagg blir bare bedre og bedre jo mer man bruker det. Det føles alltid rett og er behagelig. En skinndress er som en venn man gjerne vil bli gammel sammen med. Og også her har funksjonsmaterialene gjort sitt framtog.
I både våre skinn- og tekstilplagg benytter vi oss ofte av de vind- og vanntette funksjonsmembranene Dryway® og Dryway+ ®. Takket være disse holder du deg tørr og varm selv om skinnet eller stoffet i klærne blir våte, noe som er grunnsteinen for å beholde varmen og komforten. Og som i sin tur øker den passive sikkerheten. Legger du i tillegg til det temperaturregulerende materialet Outlast® og TFL Cool System® som får svarte klær til å bli like svale som lyse – blir alt litt magisk.
Så hvem er du, skinn eller tekstil? Det må du naturligvis finne ut av selv. Men innerst inne så tror vi du vet det allerede.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Neckcollar - hals Halvarssons

NECKCOLLAR • Membran / Stretch / Fleece • Vann- & vindtett i front • Elastisk parti i nakken Én størrelse Art.nr. 012400-00, Svart one size
249,-

SALG Scott Intake TP Bukse snøscooter

Scott Intake TP Bukse - Sort, Nyutviklet touringbukse med TriPhase membran, finnes også i D-size
999,- 1799,-