Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

Scott Prospect SX Brille snøscooter Enhancer Rød Krom Orange/Sort

Produsent: Scott
Varenummer: 272846-1008-312
Leveringtid: 1-7 dager
1 279
Prospect er et høydepunkt blant snøscooterbriller og har aldri har noe lignende vært på markedet før. Det gir føreren et maksimalt synsfelt på grunn av den ekstra høyden på linsen. I tillegg har det en innovativ SCOTT lens-lock system som gjør at linsen sitter i rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. For å sitte godt på hjelmen er den utstyrt med en ekstra bred, no-slip silikon stropp. Denne stroppen sammen med utriggerne bidrar til god integrering på hjelmen. PASSFORM: Regulær RAMMETEKNOLOGI: Lens lock system Bevegelige utriggere No Sweat stort 3-lags skum Ekstra bred silikonstropp LINSETEKNOLOGI: Sylindriske linser med OptiView dobbel linse NoFog ™ Anti-dugg linse behandling ACS Air Control System EKSTRA: Noseguard Microfiberpose LENS LOCK SYSTEM Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes. STORT SYNSFELT Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt. BEVEGELIGE UTRIGGERE De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.
Tilgjengelighet: På fjernlager (1-7 dager)
+ -

 

 

 

PASSFORM:
Regulær

 

 

 

RAMMETEKNOLOGI:

 

Lens lock system

 

Bevegelige utriggere

 

No Sweat stort 3-lags skum

 

Ekstra bred silikonstropp

 

LINSETEKNOLOGI:

 

Sylindriske linser med OptiView dobbel linse

 

NoFog ™ Anti-dugg linse behandling

 

ACS Air Control System

 

EKSTRA:

 

Noseguard

 

Microfiberpose

 

 

 

 

 

LENS LOCK SYSTEM

 

Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORT SYNSFELT

 

Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEVEGELIGE UTRIGGERE
De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.

 

*
*
*
Produktspesifikasjoner
Type briller Snøscooter