Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Scott Prospect SX Brille snøscooter Enhancer Rød Krom- Orange/Sort

Produsent: Scott
Varenummer: 272846-1008-312
Leveringtid: 1-7 dager
1279,-
Prospect er et høydepunkt blant snøscooterbriller og har aldri har noe lignende vært på markedet før. Det gir føreren et maksimalt synsfelt på grunn av den ekstra høyden på linsen. I tillegg har det en innovativ SCOTT lens-lock system som gjør at linsen sitter i rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. For å sitte godt på hjelmen er den utstyrt med en ekstra bred, no-slip silikon stropp. Denne stroppen sammen med utriggerne bidrar til god integrering på hjelmen. PASSFORM: Regulær RAMMETEKNOLOGI: Lens lock system Bevegelige utriggere No Sweat stort 3-lags skum Ekstra bred silikonstropp LINSETEKNOLOGI: Sylindriske linser med OptiView dobbel linse NoFog ™ Anti-dugg linse behandling ACS Air Control System EKSTRA: Noseguard Microfiberpose LENS LOCK SYSTEM Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes. STORT SYNSFELT Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt. BEVEGELIGE UTRIGGERE De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.
Tilgjengelighet: På lager(1-7 dager)
+ -

 

PASSFORM:
Regulær

RAMMETEKNOLOGI:

Lens lock system

Bevegelige utriggere

No Sweat stort 3-lags skum

Ekstra bred silikonstropp

LINSETEKNOLOGI:

Sylindriske linser med OptiView dobbel linse

NoFog ™ Anti-dugg linse behandling

ACS Air Control System

EKSTRA:

Noseguard

Microfiberpose

LENS LOCK SYSTEM

Dette gjør at linsen sitter I rammen uansett hvilken innvirkning som kommer fra utsiden. I stedet for at linsen kan skyves på plass I rammen, må to låsestifter I toppen og to I bunn trekkes ut før linsen kan byttes.

STORT SYNSFELT

Den store linsen kombinert med en tynn rammekontruksjon gjør at linsen kommer nærmere øynene og gir deg et stort synsfelt.

BEVEGELIGE UTRIGGERE
De to bevegelige utriggerne gjør at brillen kan tilpasses alle typer hjelmer. Trykket skapt av brillen på ansiktet gir deg en god forsegling.

*
*
*
Produktspesifikasjoner
Type brillerSnøscooter