Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

Scott ErgoPro Regnbukse Dame - Sort

Produsent: Scott
Varenummer: 246421-0001-000
Leveringtid: 1-7 dager
999
Pustende DRYOsphere Membran, Stretch Ergonomic regnbukse til dame er best egnet når det regner mye. Med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, perfekt passform og meget bra vind og værbeskyttelse, har den også et lite pakkevolum som gjør den lett å ta med seg overalt. Les mer↓↓
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

 

Ergonomic regnbukse til dame er best egnet når det regner mye. Med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, perfekt passform og meget bra vind og værbeskyttelse, har den også et lite pakkevolum som gjør den lett å ta med seg overalt.

 

KONSTRUKSJON: Vann, vindtett, pustende og med stretch DRYOsphere membran.

MATERIALE: 75% Polyurethan, 25% Polyester.


FUNKSJONER

  • Høyt liv

  • Reflekser for best mulig synlighet

  • Justering i livet

  • Kommer med transportbag

 

Hvorfor velge SCOTT Ergonomic jakke & bukse?

 

Når du kjører motorsykkel er det lurt å ha en regnjakke og bukse. Scott Ergonomic er konstruert med PU og Polyester. Velg regnklær med PU så får du en vanntett jakke & bukse til en god pris som ikke slipper ut miljøfarlige stoffer i naturen. Begrepet PU (forkortelse for polyuretan) er en relativt myk plast som egner seg bra for å dekke vev med for å lage regnklær. PU er et ganske likt materiale som PVC, med har to store fordeler sammenliknet med PVC. PU-materialet er relativt mykt til forskjell fra for eksempel PVC, og dette medfører at det er mindre risiko for farlige mykningsmiddel, såkalte ftalater, i PU. Nummer to er at når du brenner opp PVC så skapes giftig hydrogenklorid, det skjer ikke med PU.

 

Ergonomic er belagt med PU så da trengs det ingen ekstra vannavvisende behandling. PU er også veldig slitesterkt materiale som er positivt ved et eventuelt uhell.

 

Scott Ergonomic er svært elastisk og har et pustende yttermateriale med laminert DRYOsphere membran. Når man framstiller et PU-plagg stryker man flytende PU ovenpå et vev av polyester. Når PU-en strykes på så blir det fremstilt bittesmå hull som gjør at den puster ut vanndampen, men som er så små at de ikke slipper inn vanndråper.

 

Teknisk info
*
*
*
Produktspesifikasjoner
Modell Dame
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Scott ErgoPro DP Regnjakke Dame - Gul

Regnjakke som puster med stretch! Scott Ergonomic regnjakke til dame er best egnet når det regner mye. Med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, perfekt passform og meget bra vind og værbeskyttelse, har den også et lite pakkevolum som gjør den lett å ta med seg overalt. Les mer↓↓
1 279