Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

SP-CONNECT Moto Bundle for iPhone Komplett med feste for styre

Produsent: SP - Connect
Leveringtid: 1-5 dager
1320,-
SP-CONNECT Moto Bundle for Apple iPhone . SP-Connect Moto Bundle lar deg kjapt og enkelt montere mobiltelefonen på motorsykkelen. Fest medfølgende Moto Mount Pro til styret på motorsykkelen. I pakken medfølger et tilpasset deksel til din telefon. Dekselet har hurtigfeste som lar deg feste det til braketten med å trykke dekselet på plass mot braketten og vri 90 grader med klokken. Festesystemet har innebygget vibrasjonsdemping som fjerner opptil 40% av bevegelseenergien telefonen utsettes for. I tillegg medfølger et Weather Cover som beskytter telefonen mot støv og vann.
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -


Med SP-Connect Moto Bundle er mobiltelefonen din sikkert festet innenfor synsfeltet, og det er lett å løse ut telefonen og ta den med seg når du forlater motorsykkelen.

Telefondeksel:
Tynt, bygger lite på telefonen
Tilgang til alle knapper/ladeport etc
3 lags kontruksjon for optimal beskyttelse av telefonen

Weather Cover:
Beskytter mot støv/vann/slag og støt

Moto Mount Pro:
Integrert vibrasjonsdemping
CNC maskinert aluminium
Telefonen kan festes liggende eller stående
Kan roteres 360 grader
Passer standard og fatbar styrer (Ø22,2mm/25,4mm/28,6mm/31,7mm

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

12V DIN - Dobbel USB lader 3300MA

Beskrivelse: Passer direkte inn i Ø12 DIN uttak som finnes originalt på mange kjøretøy. Rask lading av inntil 2 elektroniske apparater via USB. Lad din Mobil, GPS eller kamera direkte fra din BMW, Triumph eller Victory. Passer rett i den originale utgangen fra MC. Lader med 3300mA - rask lading. Har innebygget sikkerthet for batteriet, slår seg automatisk av etter 3 timer, eller når batteriet dropper under 12,3V. Vannavstøtende.
405,-

SP-Connect Wireless Charging Module - Trådløs mobiltelefonlader

SP-Connect Wireless Charging Module kan monteres på alle SP-Connect festebraketter. Mobiltelefon med SP-Connect deksel festes enkelt på laderen ved å trykke telefonen mot laderen og vri 90 grader med klokken. Laderen leveres med en USB kabel, plugg den i USB uttak på motorsykkelen, og laderen vil sørge for lading av mobiltelefon når den er festet til laderen. Fungerer kun på telefoner som er konstruert for induksjonslading. Les mer↓↓
795,-