Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Snobunje

Slepetau snøscooter Cobra Snobunje Elastisk i

SE VIDEO :-) Slepetau Cobra Snobunje Elastisk håndslepetau Slepetau Cobra Snobunje Elastisk slapetau Snobunje Cobra er ett scooter til scooter slepetau. Dette tauet produserer sin egen trekkraft (statisk 140-180kg) Den er laget av mange strekksnører samlet i en vinyl slange med en krok i begge ender. Snobunje slepetau arbeider for å redusere vekten av en fastkjørt snøscooter slik at slepe-scooteren kan bevege seg.
979,-

Slepetau Ratler Snobunje Elastisk håndslepetau i

SE VIDEO :-) Slepetau Ratler Snobunje Elastisk håndslepetau Snobunje Rattler er ett hånd verktøy som har svært sterke elastiske snører samlet i en vinyl slange. Den har en krok i den ene enden som festes til skien av scooteren og et håndtak på den andre enden. Det er et verktøy som maksimerer den trekkraften kroppen kan produsere ved å trekke ut en snøscooter. Vare nr: SB-1001
979,-

Slepetau Slicktape Retrieval Line Snobunje i

Snobunje Cobra er ett scooter til scooter slepetau. Dette tauet produserer sin egen trekkraft (statisk 140-180kg) Den er laget av mange strekksnører samlet i en vinyl slange med en krok i begge ender. Snobunje slepetau arbeider for å redusere vekten av en fastkjørt snøscooter slik at slepe-scooteren kan bevege seg.
479,-

Snobunje Escape KIT i

Snobunje Escape KIT
2479,-

Filter by:

Fjern alle
Close
Min: 149,- Max: 2479,-
kr149 kr2479