Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Rukka

Refleksvest Rukka Neon Gul m/stretch *

Vare nr.: R19848-441-03 Varenavn: Refleksvest Neon Gul m/stretch Beskrivelse: Visionvest med strecth Sikkerhetsfargen definert av EN 471 forsterker brukerens synlighet både i dagslys og i mørket Reflekterende detaljer på skuldre, front, nedre og øvre rygg Vesten er designet for å passe over motorsykkeljakken Høy pusteevne og holdbarhet i mesh shell stoffet Elastiske områder på sidene Glidelås for lukking i front
1289,-

Rukka APOLLO G-T hansker X-fit sort z

Komfortabel Gore-Tex® hanske med X-trafi t™-teknologi og Cordura AFT. Vanntett sportslig hanske i skinn. Sklipad på undersiden. Hansken har PVC-beskyttelse overknokene og er veldig komfortabel å ha på seg. X-TRAFIT™ Teknologi Alle de beste karaktertrekkene i en og samme hanske: optimalt grep for perfekt kontroll, pustende materiale og vanntett. Hemmeligheten? Alle lagene er festet til hverandre ved hjelp av ny teknologi.Resultat: Komforten av tre lag - følelsen av ett!
2095,-

Rukka G-T Virium X-trafit hansker sort z

VIRIUM Vind-, vanntett og pustende syntetisk hanske med GoretexXtrafit teknologi. Super følsom og laget i et elastisk materiale forperfekt grep. Spesialmateriale på fingertuppene for touchscreenmobiltelefon/GPS. Knoke, finger og håndbakbeskyttelse. Vinduspusserpå venstre pekefinger. Touchscreen fingertupper.
1795,-

Rukka GTX MARS 2.0 H10 hansker sort z

• Foret Gore-Tex® hanske i skinn. • Vanntett og vindtett teknologi. • Fòr i tynn fleece • Forsterket med polstringer på utsatte områder • Visirpusser
1695,-

Rukka R-STAR 2 in1 G-T hansker z

Vind-, vanntett og pustende skinnhansker med Gore-Tex® Ekstra varme med lett isolasjon Fleece innerfòr Carbonbeskyttere over knokene Håndbakbeskyttere i Superfabric VisirviskerTERMO Teknologi Ekstra varme og ekstra beskyttelse mot værforholdene for bruk i kaldt klima. Hanskene er 4 lags med solid ytterstoff, Gore-Tex membran, isolasjonslag og innerfòr. Utmerket beskyttelse og godt grep.
2695,-

Rukka Rytmi Active hansker sort z

Kort sommerhansker i skinn med Touchscreen fingertupper og knokebeskyttelse.
1279,-