Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Om oss

Butikken ble startet i 1997 av Svein Nordby som Nordby`s dekk og MC utstyr ,men fikk nytt navn 1/1 1998 til Høy Puls AS. I år 2000 ble også Høy Puls Trafikkskole etablert. Besøk oss gjerne på Facebook. Svein Nordby er opprinnelig fra Bardufoss og  har vært trafikklærer siden 1986. Han har hatt lovlig egen MC siden 1981 da han fikk sitt første førerkort på MC

Høy Puls AS er delt opp i to avdelinger hvor begge holder til i Kjøpmannsgata 3 på Stjørdal. Vi består av en nettbutikk som selger alt av MC og Snøscoorerbekledning.

Send gjerne en mail på post@hoypuls.no hvis du kommer langveisfra for å sjekke om varen er på lager i butikken da vi har både ett fjern og nær lager.

Høy Puls Trafikkskole AS har vanlig opplæring og  Intensivkurs til førerkort både  med og uten hybel til klasse
Bil (B) - MC (A, A1, A2) – Moped (AM146) - Snøscooter (S) - Bil med tilhenger (B96 og BE) - Minibuss med og uten tilhenger (D1, D1E)

Ansatte

Daglig og faglig leder

Svein Nordby - Butikk og Trafikklærer klasse A-A1-A2-B-BE-B96-C1-C1E-C-CE-D1-D1E-D-DE-M-S-T

Edel Rasmussen - Trafikklærer klasse B

Aleksander Magnussen - Trafikklærer klasse B-BE-B96-A-A1-A2-AM146 og butikk

Olav Wråli - Trafikklærer klasse B-Be-B96

Jan Petter Wigum - Trafikklærer klasse A-A1-A2

Arnt Dragsten - ekstrahjelp trafikklærer MC og moped

Tone Merete Petersen - butikk

Morten Sander P Nordby   - butikk

Andre Storstein   - ekstrahjelp butikk


Velkommen innom for mer info - eller send en mail til post@hoypuls.no hvis du ønsker mere info om opplæring eller butikken

Vårt mål er å veilede våre elever gjennom trafikkopplæringen på en effektiv og trygg måte, samt at vi legger stor vekt på trafikksikkerhet, trivsel og kjøreglede. Vi er fleksible og  tilpasser  kjøretimene slik at de passer best for deg i forhold til jobb og skole.


Org nr: 979 574 797