Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

NorthTracker Scout gps tracker MC/Bil/Snøscooter/båt

Produsent: Northtracker
Varenummer: 295-1102
Leveringtid: 1-7 dager
1899,-
NorthTracker Scout sender en stilling per dag. Mellom intervallene ligger den i dyp søvn og kan derfor ikke skannes og bli funnet av tyver. Hvis GPS-en forlater en sikkerhetssone, endres intervallet automatisk til hver time med mulighet for hyppigere sporing ved behov. Et sikkert tyverisikringsapparat som fungerer i hele Europa. Abonnementet opprettes separat. Du kan administrera hvor manga enheter som helst fra samma brukerkonto, men du må ha ett abonnemang per enhet. Vanntett. Vekt 140g. 1 års garanti. Abonnementet er 795 kr / år (eller 66 kr / måned). Konto / aktivering er registrert på www.northtracker.com
Tilgjengelighet: Ikke på lager
+ -
Produktbeskrivelse
  • Vanntett sender med 5 års batteritid
  • Sporing i sanntid
  • Kontrolleres enkelt med Smartphone eller pc
  • Enkel installasjon

Med North Tracker Scout kan du spore hvor båten din er! Med GPS-sporing kan du kjenne deg tryggere. Det er ubehagelig og tidskrevende å bli utsatt for tyveri. Det er også dyrt i form av egenandel, verdiminskning og aldersavdrag. Bare en GPS-tracker gir full kontroll over din egen eiendom og er en investering som lønner seg!

Følg båtens rørelser
NorthTracker Scout sender en posisjon per døgn, tidlig på morgenen. Mellom intervallene ligger den i dyp søvn og kan derfor ikke skannes og finnes av tyver. Om GPSen forlater en sikker sone under natten så kommer en alarm tidlig på morgenen og intervallet endres da automatisk til å sende posisjonen hver time, med mulighet for tettere sporing når det behøves.

GPSen behøver ingen installasjon mot eksternt batteri og har opptil 5 års batteritid. Sporingsenheten kan i prinsipp gjemmes hvor som helst og er støtsikker og vanntett. For å unngå falsk alarm når du selv flytter objektet så kan du enkelt inaktivere aktuell sikkerhetssone med et knappetrykk i appen.

BåtMagasinets favoritt i deres test av sporingssystem i nr.1, 2019!

Tjenesten
Sporingstjenesten er godkjent av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF).
Logg inn på din web-konto via pc eller app. Tjenesten tilbyr sanntidssporing, geofence og historikk med mulighet til flere enheter og brukere på samme konto.

For et trygt eierskap
Sporsenderen gir en sterk beskyttelse mot tyveri da den er vanskelig å oppdage gjennom pejing. Ved alarm går sendingsintervallet automatisk over fra 24h til 1h med mulighet til 1 minutt.

Installasjon
1. Sett på tracker / sporer, skru på lokket, plasser den i objektet
2. Logg inn på Northtracker.com og aktiver konto
3. Klart

Abonnement
- 795 kr/år inkl. moms
- Tegnes separat av sluttkunde på www.northtracker.com

Produktspesifikasjon
- 5 års batteritid (24 timers sendeintervall)
- Alarm ved tyveri og lavt batterikapasitet
- Historikk
- Vanntett (IPX7)
- Fri support
- Fri roaming i Europa
- Størrelse: 11,8 x 7 x 2,7 cm
- Temperatur: -30 til +60 grader
- Godkjent av SSF

Scout er en diskret GPS med opptil 5 års batterilevetid.

NorthTracker Scout sender en stilling per dag, tidlig på morgenen. 
Mellom intervallene ligger den i dyp søvn og kan derfor ikke skannes og bli funnet av tyver.
Hvis GPS forlater en sikkerhetssone om natten, vil det oppstå en alarm tidlig på morgenen, og intervallet vil da automatisk skifte til sendeposisjon hver time, med mulighet for nærmere sporing når det er nødvendig.
Denne løsningen har vist seg å være veldig effektiv da den gir falsk sikkerhet for tyven mens den gir deg god tid til å finne eiendommen din. GPS krever ikke noe eksternt batteriinstallasjon og har opptil 5 års batterilevetid.
Den kan skjules nesten hvor som helst og er ujevn og vanntett.
For å unngå falske alarmer når du flytter objektet selv, kan du enkelt deaktivere den nåværende sikkerhetssonen ved å trykke på en knapp i appen.
Koble Scout til Nokias alarmsenter med sikkerhetsanrop for ekstra sikkerhet hvis du ønsker det.

Utrykning med vektere

Vi tilbyr også vekterbistand som tilleggstjeneste til tyveribeskyttelsen din, i samarbeid med NOKAS alarmstasjonstjeneste. Utrykning tilbys i Norge og Sverige, og snart vil det komme i Danmark og Finland også. Tjenesten er FG-godkjent og av instanser som gir rett til premiereduksjon på forsikringen din. Anbefales av SSF Den Svenske Tyveribeskyttelsesforeningen.

*
*
*