Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

NorthTracker Machine Mini gps tracker MC/Bil/Snøscooter z

Produsent: Northtracker
Leveringtid: 1-5 dager
995,-
NorthTracker Machine Mini gir tyverisikring som fungerer i hele Europa. GPS-en sender sanntidsposisjonering, slik at du vet nøyaktig hvor den er, hele tiden. Machine Mini kan også brukes til sikkerhets skyld. Skulle det skje noe med deg, kan alle som har tilgang til innlogging alltid se hvor du er og dermed komme til unnsetning. Vannavvisende. Vekt 54g. 1 års garanti. Abonnementet er 795 kr / år (eller 66 kr / måned). Konto / aktivering er registrert på www.northtracker.com
+ -

Machine Mini er en liten og smidig GPS som kobles til +/-, overfører posisjon i sanntid og logger historie.

Når du har opprettet en konto, kan du oppgi opptil fem sikkerhetssoner for NorthTracker Machine Mini. Hvis GPS beveger seg utenfor en av de valgte sikkerhetssonene, vil du motta en alarm umiddelbart via SMS eller e-post. Machine Mini gir tyverisikring som fungerer i hele Europa. Den fortsetter å sende posisjon slik at eiendommen din lett kan spores, noe som fører til en økt sjanse for å få den tilbake. Machine Mini logger også historikken, slik at du kan se hvordan den har flyttet seg eller for å oppsummere hvor lenge den har stått på forskjellige steder, for eksempel kundefakturering.

Machine Mini kan også brukes til sikkerhets skyld. Skulle det skje noe med deg, kan alle som har tilgang til innlogging alltid se hvor du er og dermed raskt komme til unnsetning. Maskinen er laget for tøffe omgivelser og er støtsikker og vannavstøtende, men ikke vanntett. Den er godkjent av SSF Theft Protection Association og kan kobles til Nokias alarmsentral for nødanrop med sikkerhetsvakter.

*
*
*