Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

N60-6 Special Nolan MC helhjelm hvit blank

Produsent: Nolan
Varenummer: N60-61500
1 979
Allround helhjelm, Komfort, solvisir Nolan N60-6 Nolan N60-6, er en ny sportslig og forenklet helhjelm enn sin «storebror» N80-8. Nolan N60-6 er en komplett ny helhjelm med ett moderne og sportslige design, til en konkurransedyktig pris. Nolan N60-6 leveres ihht. oppdaterte og siste generasjon sikkerhetskrav ECE 22-06. Les mer↓↓
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

Nolan N60-6

Nolan N60-6, er en ny sportslig og forenklet helhjelm enn sin «storebror» N80-8. Nolan N60-6 er en komplett ny helhjelm med ett moderne og sportslige design, til en konkurransedyktig pris. Nolan N60-6 leveres ihht. oppdaterte og siste generasjon sikkerhetskrav ECE 22-06.

 

Spesifikasjoner/teknisk:

Ultrawide visir (Anti-ripebehandlet) gir økt og bredt synsfelt for maksimal kjørekomfort og økt sikkerhet.

VPS Solvisir er integrert i Nolan N60-6. Solvisiret er støpt i LEXAN™, er anti-ripe og anti-dugg behandlet – samt den tilbyr UV-beskyttelse opp til UV400. Den kan enkelt tas ut for rengjøring og er fullt justerbar med knepp for høydejustering.

Airbooster Technology I øvre del av hjelmen, sikrer optimal ventilasjon til hodet for maksimal komfort. Airbooster Technology gir vesentlig mer luftgjennomstrømning enn en vanlig ventilasjons oppsett.

Clima Comfort innerliner med miljøvennlige stoffer.  Ett nytt design laget med miljøvennlige stoffer basert på bruken av 100% regenererte fibre/gjenbruk.

Uttagbar og vaskbar liner/kinnputer/interiør

Eyewear Adaptive/Adaptiv for brillebrukere – er designet for å fungere for førere med briller, ved enkel modifikasjon av toppen av kinnputene. Den er reversibel, slik at man kan gå tilbake til opprinnelig konfigurasjon.  

Microlock (Patentert låsessystem)

Nolan N60-6 er produsert i 2 skallstørrelser  XXS–M  og L–3XL

Pinlock anti-dugg-visir kan kjøpes som tilbehør.

Klargjort for kommunikasjon Nei
Materiale Polykarbonat Skall
Vekt Hjelm 1480g+/-50g (Alle størrelser)
Modellserie Nolan N60
  • - Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse
  • - Usikker på hvilken bekledning som passer best til ditt brukt? Spør oss!
  • - Søker du utstyr og deler til din snøscooter/motorsykkel? Vi kan hjelpe deg!
*
*
*