Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

N80-8 Rumble Nolan MC helhjelm sort/blå

Produsent: Nolan
Varenummer: N80-86000
3 679
Sporty helhjelm, N-Com, Komfort, Solvisir Nolan N80-8 er en helt ny hjelm fra innerst til ytterst og Nolan`s premium helhjelm, arvingen til den ekstremt populære N87. En dristig og moderne design fremhever hver detalj, fra skallet til luftinntakene. Takket være sine rike tekniske egenskaper og sjenerøse standardutstyr, er den den ideelle hjelmen for enhver anledning, fra lange urbane turer til de mest utfordrende reisene, uansett hvilken motorsykkel som brukes og destinasjonen som skal nås. Les mer↓↓
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

Nolan N80-8

Nolan N80-8 er en helt ny hjelm fra innerst til ytterst og Nolan`s premium helhjelm, arvingen til den ekstremt populære N87. En dristig og moderne design fremhever hver detalj, fra skallet til luftinntakene. Takket være sine rike tekniske egenskaper og sjenerøse standardutstyr, er den den ideelle hjelmen for enhver anledning, fra lange urbane turer til de mest utfordrende reisene, uansett hvilken motorsykkel som brukes og destinasjonen som skal nås. Nolan N80-8 leveres ihht. oppdaterte og siste generasjon sikkerhetskrav ECE 22-06.

Spesifikasjon/teknisk:

NERS (Nolan Emergency Release system) for kinnputene - Systemet er patentert, og lar helsepersonel/ambulanse fjerne kinnputene fra hjelmen mens hjelmen fortsatt er på mc-fører, ved å enkelt trekke i de røde båndene som er festet under kinnputene – dette for å enklere kunne fjerne hjelm fra fører ved en eventuell ulykke.

Ultrawide visir gir økt og bredt synsfelt for maksimal kjørekomfort og økt sikkerhet.

Innovativ visirmekanisme med tiltefunksjon, tillater større utvidelse av området som dekkes av Pinlock.

Pinlock anti-dugg-visir med silicon-list er standardmontert.

VPS Solvisir er integrert i Nolan N80-8. Solvisiret er støpt i LEXAN™, er anti-ripe og anti-dugg behandlet – samt den tilbyr UV-beskyttelse opp til UV400. Den kan enkelt tas ut for rengjøring og er fullt justerbar med knepp for høydejustering og hurtigknapp for retur ved for eksempel kjøring inn i tunnel. 

Airbooster Technology I øvre del av hjelmen, sikrer optimal ventilasjon til hodet for maksimal komfort. Airbooster Technology gir vesentlig mer luftgjennomstrømning enn en vanlig ventilasjons oppsett.

Microlock2 (Patentert låsessystem)

Clima Comfort innerliner med miljøvennlige stoffer.  Ett nytt design laget med miljøvennlige stoffer basert på bruken av 100% regenererte fibre/gjenbruk.

Oppdatert passform på kinnputene og vindbeskytter gir bedre passform og lettere å ta på, samt beskytter mot luftinfiltrasjon. Kombinert med Airbooster Technology og inovativ nett konstruksjon bidrar disse til sammen økt bevegelse av luft i øvre del av hjelm og gir forbedret klima.

Uttagbar og vaskbar liner/kinnputer/interiør

Liner Positioning Controll, tilbyr mulighetene til å tilpasse toppdelen av hjelmens interiør til flere hodefasonger.

Eyewear Adaptive/Adaptiv for brillebrukere – er designet for å fungere for førere med briller, ved enkel modifikasjon av toppen av kinnputene. Den er reversibel, slik at man kan gå tilbake til opprinnelig konfigurasjon.  

Nolan N80-8 er klargjort for N-Com kommunikasjonssystemet, og er godkjent med dette installert ihht gjeldende regelverk E-CE.

Nolan N80-8 kompabilitet, N-Com B902LR, B902R og B601R 

Nolan N80-8 er produsert i 2 skallstørrelser  XXS–M  og L–3XL

  • - Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse
  • - Usikker på hvilken bekledning som passer best til ditt brukt? Spør oss!
  • - Søker du utstyr og deler til din snøscooter/motorsykkel? Vi kan hjelpe deg!
*
*
*