Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Klim

Klim spade Back Country System

KLIM Backcountry spade system leveres med komplett med både spade og sag. Kraftig håndtak og bredt spadeblad sikrer at du enkelt kan skuffe snø. Bytter enkelt mellom spade og sag, via knappetrykk. Utførelse i aluminiumskonstruksjon for lavest vekt.
999,-

Klim Arctic Balaclava i

Arctic Balaclava har en massiv funksjonsliste som passer for de mest ekstreme klimaer. Arctic Balaclava har et massivt, ultra-vidt skjørt for maks vindbeskyttelse, WINDSTOPPER® front, Kraftig fleece i hele hovedkonstruksjon med KLIM variable fleece tykkelser rundt øynene, full neopren rundt nese/munn, lycra-stretch bak, perfekt passform i nakken, og super stretchy fleece over hodet.
589,-

Klim Badlands Jakke MC -sort

Legg ut pa eventyr som er verdig av de mest ambisiose destinasjoner og uforutsigbare forhold underveis. Badlands jakke og bukse fra KLIMR er kombinasjonen av det nyeste i design, passform og material-teknologier tilgjengelig for premium eventyr for motorsykkel markedet. Fokusert pa a gi en elegant, behagelig passform i slitesterkt, men likevel behagelige stoffer. Den helt nye Badlands akke og bukse leverer en kombinasjon av full-tech D3O™ rustning, GUARANTEED TO KEEP YOU DRYR GORE-TEXR tekstiler og en intelligent layout av lommefunksjoner, ventilasjon, reflekterende og stotdempende systemer.
7699,- 10999,-

Klim Badlands Pro Jakke MC - Sort i

Premium design og material-teknologi BADLANDS PRO JAKKE WORLD CONQUEROR Designet for de tøffeste Adventure førere som kjører i de hardeste elementene. Den nye Badlands Pro er utviklet for å mestre kontinuerlig misbruk fra herdede førere for både korte kveldsutflukter til en jorda rundt reise. Klim Badlands Pro, mest sannsynlig det mest pålitelige navnet i adventure kjøring. TOP 3 FORDELER • Verdensklasse slitestyrke og funksjonalitet som er ett «must» på lengre turer • Holder deg tørr og komfortabel uansett hvilket klima i verden du kjører i • Spesialbygget KLIM®/D3O® Aero Pro beskyttere øker standarden for adventure beskyttelse. Les mer↓↓
12299,-

Filter by:

Fjern alle
Close
Min: 399,- Max: 12299,-
kr399 kr12299