Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

Info Svensk snøscooterbevis

Priser Svensk snøscooterbevis

Info om Svensk snøscooterbevis NB NB det svenske snøscooterbeviset gjelder ikke for kjøring med snøscooter i Norge for de som bor i Norge.

Vi har snøscooterkurs etter behov på Storlien - Åre - og Mattmar.

Ta gjerne kontakt for mere info eller når det kommer flere kurs på trafikkskole@hoypuls.no eller sms 40400695

NB NB Det har kommet nye bestemmelser om gjennomføring av disse kurs for å få svensk førerbevis for snøscooter

1 Du må ha fått innvilget Svensk samordnigsnummer / personnummer før du begynner på kurs
2 Du må disponere en Svensk postadresse registrert på en privatperson i det svenske postsystemet . NB NB Ikke firmaadresse. Send oss denne snarest mulig.

3.Du må sende oss en scannet kopi av passet ditt snarest mulig.
4.Denne prosessen tar ca. 30 dager slik at vi må ha alle opplysninger på plass senest ca 45 dager før kursstart

Fordelen med dette er at du kan få førerbeviset ditt mye tidligere og raskere enn før, slik at du kan komme igang med kjøringen når du er fylt 16 år, teoriprøven er bestått og kurset er blitt registrert inn til myndighetene av trafikkskolen.

Bare ta kontakt hvis noe er uklart.

 

Ta kontakt på mail trafikkskole@hoypåuls.no hvis noe er uklart

Utbildning och prov för snöskoter Utbildningen innehåller både teoretiska (7 timer) och praktiska delar (3 timer, tidspkt for kjøring avtales på teorikurset og snøscooterledene er åpne). De praktiska delarna går ut på att du ska lära dig att hantera snöskotern. Det är tillåtet att övningsköra, men bara under uppsikt av en godkänd utbildare. Privat övningskörning är inte tillåten. För att få övningsköra snöskoter ska du vara minst 15 år och 9 månader. Du måste ha fyllt 16 år och ha gått utbildningen för att få göra kunskapsprovet. Viktig info om Norske pass til alle NORSKE kursdeltagere !!! Svenske myndigheter har bestemt at fra 01 01 2018 er det kun scannet versjon i format 1:1 som gjelder for kopier av norske pass. Det er ikke lenger godtatt med bilde av pass da dette fremkommer i mange størrelser og farger. Vi må derfor få tilsendt passkopi i PDF format eller medbrakt som papirkopi på kurset og da ikke brettet flere ganger.

 For mere INFO SVENSK SNØSCOOTERBEVIS trykk her

Priser Svensk snøscoooterbevis