Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

Baffin Flare Ultralight dame - 50 grader, Sort

Produsent: Baffin
Varenummer: LITEWOO4-BK1-00
Leveringtid: 1-7 dager
2 379
Superlett støvlett gradering ned til -50 Baffin Flare er en del av Ultra Lite serien til Baffin. Siden de veier under 1 kg per par, er du i stand til å ha en aktiv bruk med komfort og smidighet. Med PU-belagt skinn og nylon overdel, en Superlite TPU og Airflex såle, sammen med Baffin’s innovative liner system med B-tek Lite isolasjon, er Flare den perfekte løsningen for alle dine utendørsbehov vinterstid. Enten det er for kalde dager eller hverdagsbruk er Flare-støvelen perfekt for deg! FUNKSJONER Uttagbar innerstøvel med B-tek Lite isolasjonssystem. Superlett skall/såle med Airgrip mellomsåle og Polar gummi yttersåle med godt grep. Høyt skaft med snølås. Enkel og funksjonell stramming med hurtiglås.
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

DAME

US STØRRELSER 6 7 8 9 10 11
EU STØRRELSER 36 37 38 39 40 41
CENTIMETER (Lengde) 22,5 23,5 24,5 25,5 26,5 27,5

 

 

FLARE representerer en evolusjon av vintersko – der komfort møter smidighet uten å gå på kompromiss med stil eller beskyttelse.

FLARE beskytter i både frosne og snødekte terreng, og tilbyr trugekompatibilitet og sklisikkerhet under moderate aktivitetsnivåer.

 

 

Øvre:
 • Utvidet høyde med låsende snøkrage for å beskytte mot vær og vind
 • Polyuretan (PU)-belagt skinn og nylon
 • Speed-lace front festesystem med vippe
 • Slip på stil for enkel oppføring
Base:
 • Superlite™ Blend sammensatt skall for en lett ytelsespassform
 • LiteGrip® Blend base for lett demping og grep
 • Yttersåle i polargummi® for maksimalt grep og lang levetid på støvelen ved lave temperaturer
Isolasjon:Avtakbart Active-Fit flerlags indre oppstartssystem med:
 • Forming av kroppsvarmeforming etter formen på foten din for personlig passform og ytelse
 • Thermawick komfortabelt, hi-wick next-to-foot fôrmateriale for større pusteevne og forbedret termisk regulering
 • Formtilpasset B-Tek™ Skumfôr for komfort
 • B-Tek™ Lite proprietær aeroisolasjonsblanding som gjør at innerstøvelen oppnår større varmeregulering samtidig som den bruker mindre materiale
 • B-Tek™ Heat lett, 4-kanals hulfiberisolasjon for pusteevne på høye loft i et bredt temperaturområde
 • Polynylonblanding brukt som et ytre lag for lett og pustende holdbarhet i liner
 • Diamantnettisolasjon for vindbestandig beskyttelse med lett følelse

Omsorg:

 • Nubuck: Tørk av med en fuktig klut for å fjerne overflødig smuss; Bruk naturlig lufttørking
 • Nylon: Start med håndvask med varmt vann. Hvis smuss vedvarer, bruk mildt vaskemiddel. Naturlig lufttørr.
 • Gummi: Tørk av med en fuktig klut for å fjerne overflødig smuss

Lagring:

 • Fjern alt smuss og rusk fra gummi, nylon eller lær
 • Tørk av og sørg for at produktet er tørt før oppbevaring
 • Optimal oppbevaring i mørke, tørre og kjølige omgivelser

Isolasjonsnivå: Avtakbart Active-Fit flerlags indre støvelsystem, med kroppsvarmeformbar teknologi som gir personlig passform og ytelse

Vanntett nivå: B-Tek™ tørr vanntett base

Trugekompatibelt

Trugekompatibelt

Lettvekt

Lettvekt

Veganer

Vegane

 • - Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse
 • - Usikker på hvilken bekledning som passer best til ditt brukt? Spør oss!
 • - Søker du utstyr og deler til din snøscooter/motorsykkel? Vi kan hjelpe deg!
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Baffin Klondike -40°C Svart

Baffin klondike er en enkel, men robust og prisgunstig vinterstøvel. Med ytterdel av gummi / nylon og en innersko i filt er den også svært slitesterk, som gjør at den er en vinterstøvel du kan bruke mange år på hytta, måke snø med, eller leke med barna. Med styling inspirert av tradisjonelt vinterfottøy, er KLONDIKE en hyllest til våre røtter. Nye ingredienser kombinert med vår velprøvde konstruksjon, gir komfort og tillit til denne klassiske passformen. KLONDIKE er testet over hele verden, og er en viktig sko for den globale utforskeren. STØRRELSE: 39-48,5 (07-14) TEMPERATURGRADERING: Ned til -40°C VEKT: 1000g per sko(Str. 42) FUNKSJONER: Temperaturgradering ned til -40°C ved aktiv bruk. Uttakbar innersko av polyester og ull. Gel Flex mellomsåle for litt ekstra komfort. Premium yttersåle av gummi som gir et bra grep på snøen. Høyt skaft som kan strammes med hurtiglås.
1 479

Baffin Pinetree Støvel -40°C barn/junior grå/oransj

- 40°C, God barnestøvel med snølås. Baffin Pinetree er en solid vinterstøvel til barn med baffins unike innersko med skumlag og tåler temperaturer ned til -40°C ved aktiv bruk. Modellen er laget for å tilby den perfekte balansen mellom vekt, varme og slitestyrke. Baffin Pinetree er en solid vinterstøvel til barn med baffins unike innersko med skumlag og tåler temperaturer ned til -40°C ved aktiv bruk. Modellen er laget for å tilby den perfekte balansen mellom vekt, varme og slitestyrke. Pinetree finnes i tre farger. STØRRELSE: 28-40 TEMPERATURGRADERING: Ned til -40°C VEKT: 440g per sko (Str. 28-31) FUNKSJONER: Temperaturgradering ned til -40°C ved aktiv bruk. Transporterer fuktighet og isolerer, innebygd gamasje holder snøen ute. Arctic gummisåle gir godt grep på alle underlag. Reflekterende sømmer gir god synlighet. Hurtigsnøring for presis passform og enkel av og påtagning. Pinetree er en anerkjent vintersko for junior, ikke uten grunn.
1 079

Baffin Pinetree Støvel -40°C barn/junior Sort

-40°C, God barnestøvel med snølås Baffin Pinetree er en solid vinterstøvel til barn med baffins unike innersko med skumlag og tåler temperaturer ned til -40°C ved aktiv bruk. Modellen er laget for å tilby den perfekte balansen mellom vekt, varme og slitestyrke. Pinetree finnes i tre farger. STØRRELSE: 28-40 TEMPERATURGRADERING: Ned til -40°C VEKT: 440g per sko (Str. 28-31) FUNKSJONER: Temperaturgradering ned til -40°C ved aktiv bruk. Transporterer fuktighet og isolerer, innebygd gamasje holder snøen ute. Arctic gummisåle gir godt grep på alle underlag. Reflekterende sømmer gir god synlighet. Hurtigsnøring for presis passform og enkel av og påtagning. Pinetree er en anerkjent vintersko for junior, ikke uten grunn.
1 079