Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

Alpine

Øreplugger Alpine MotoSafe Pro Earplugs

MotoSafePro® : inneholder et komplett sett med MotoSafe® Tour og Race MotoSafe® ørepropper. Ideell for ulike bruksområder og for å velge dempningsnivået selv.
349

Alpine MotoSafe Race Earplugs

- Beskytter hørselen din opp til 30 dB - Ideell for motorvei og racerbane – Fungerer også sammen med hjelmtelefon - Veldig behagelig å bruke under hjelmen - Mykt materiale uten silikon - Gjenbrukbar og har en liten oppbevaringspose Med Alpine MotoSafe ørepropper vil ikke ørene dine ringe etter en lang tur. De forhindrer hørselsskader og tretthet forårsaket av lyden. Visste du at når du kjører med en gjennomsnittshastighet på 120 km/t, er gjennomsnittlig lydnivå på ca 98 desibel. Det betyr at kjøring i så lite som sju minutter kan gi varige hørselsskader.
216

Ørepropper Alpine MotoSafe Tour

- Beskytter hørselen din opp til 27 dB – Fungerer også ved bruk av hjelmtelefon - Veldig behagelig å bruke under hjelmen - Mykt materiale uten silikon - Gjenbrukbar og har en liten oppbevaringspose Med Alpine MotoSafe ørepropper vil ikke ørene dine ringe etter en lang tur. De forhindrer hørselsskader og tretthet forårsaket av lyden. Visste du at når du kjører med en gjennomsnittshastighet på 120 km/t, er gjennomsnittlig lydnivå på ca 98 desibel. Det betyr at kjøring i så lite som sju minutter kan gi varige hørselsskader.
216