Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Videoundervisning - VI HJELPER DEG

Her kan elevene spare mye penger og fravær på skolen og samtidig bli en enda bedre trafikksikker fører hvis de benytter seg av dette. Alle våre elever får gratis tilgang, og de bare logger seg på via internett der de er og da vet også ledsager hva som er gjennomgått, hvordan det detaljert skal gjøres og hva som er dagens krav til førerkort Les mere info under beskrivelse lengre ned på denne siden.
*

Vi hjelper deg :

Høy Puls Trafikkskole har fått mulighet for videoundervisning av alle tekniske og trafikale utfordringer i forbindelse med opplæring til klasse B. Disse vil komme med lyd og tekst og vil være tilgjengelig på 15 forskjellige språk og tekster. Dette er også beregnet på alle «norske» ungdommer og ikke bare de med språk problemer.


Dette er ikke ment som erstatning for praktisk kjøretrening eller i stedet for å øve med godkjent trafikklærer. Men at elevene kan komme til trafikkskolen for nyinnlæring,  og lære seg å takle de forskjellige trafikksituasjonene. Også kan man med ledsager repetere, øve og mengdetrene hjemme på det man har gjennomgått på trafikkskolen. Da vet også ledsager hva som er gjennomgått, hvordan det detaljert skal gjøres og hva som er dagens krav til førerkort. Det blir f.eks som på en idrett hvor de på trening lærer hvordan man skal utføre ting, men så man øve mye hjemme på akkurat dette for å kunne bli flink. Med tilgang til disse filmene tror vi at elevene kan bli mye flinkere og mere trafikksikker da også ledsager vet eksakt hva man skal trene på og kan følge opp dette. Slik at man ikke bare kjører «tur» når eleven øvelseskjører hjemme til og fra trening, skole, hytta osv. Filmene er også nyttig for innlæring hvor det er begrensede muligheter for trafikksituasjoner, slik at man kan se hvordan man skal kjøre i envegskjørte gater, rundkjøring, lyskryss osv hvis man ikke har dette i sitt nærområde


Dette vil alle våre elever få gratis tilgang til, og de bare logger seg på via internett der de er. Da kan elevene både med og uten ledsager se på disse øvelsene og trene hjemme (både teoretisk og evt praktisk). Slik at vi lettere kan kommunisere på undervisningen på trafikkskolen og sammen forstå målene, kravene og for å bli en enda bedre trafikksikker bilfører.


Her kan også elevene spare mye penger og fravær på skolen hvis de benytter seg av dette. Høy Puls Trafikkskole tilpasser også kjøretimene slik at elevene får minst mulig fravær. Derfor er det en stor fordel at de begynner tidligst mulig, helst fra de er 16 år. Ta gjerne uforpliktende kontakt for info på tlf 74806313 eller via www.hoypuls.no Vi ønsker også at ledsager er med på noen av de første timene, slik at vi kan utvikle ett best mulig samarbeid for å en best mulig trafikksikker fører til en best mulig pris.


Vi har også spesialisert oss på våre nye landsmenn som nå kan se video på sitt eget språk for å forstå kravene til opplæring enda bedre. Men de må fortsatt kunne snakke norsk eller engelsk. I tillegg personer som trenger ekstra oppfølgning for eks personer som er døv/nedsatt hørsel/trenger tilpasning/oppfriskning mm. (både i Nord og Sør Trøndelag).


Filmene dekker alle de øvelser som er nødvendig for å nå læreplanenes mål helt ned på detaljnivå for å dekke Statens vegvesen sine krav til opplæring og førerprøve samt kunne bli en trafikksikker fører. Filmene er i tillegg til norsk, tekstet på totalt 14 ulike språk. Teorifilm.no er utviklet av erfarne trafikklærere og testledere godkjent av NorskTest.


Velkommen mvh Høy Puls Trafikkskole


NB NB NB  ta gjerne kontakt på "kontakt oss" , mail post@hoypuls.no eller send sms "video" til 40400695 for å helt uforpliktende få mere info evt avtale dato og tidspkt. 

*
*
*