Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

Utvidelse fra A1 til A2 for dato Trykk her

Ta kontakt og vi ordner med dato og opplæring når passer deg. Vi kjører kurs hele tiden. Vi har også intensivkurs og hybler, samt behjelpelig med riktig tidspkt. Se mere info under beskrivelse nedenfor eller ta kontakt om du ønsker mere uforpliktende info
Tilgjengelighet: På lager


Ved utvidelse fra A1 til A2 skal eleven gjennomføre obligatorisk kurs ved utvidelse fra A1 til A2.

Dette kurset er på 2 timer hvor minst 1 time er praktisk kjøring. Den praktiske øvingen gjennomføres ved at eleven kjører alene på motorsykkelen.

Ved utvidelse fra klasse A1 til A2 skal eleven gjennomføre trinnvurdering og obligatoriske kurs for klasse A2 på

trinn 3 og 4.

Den som vil utvide sin førerrett fra klasse A1 til A2 kan velge mellom to alternative løsninger:


A. Gjennomføre obligatoriske kurs (sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk – klasse A2 og sikkerhetskurs på veg klasse A2) for slik utvidelse og opparbeide to års førerrett i klasse A1. Dette gir førerrett klasse A2 uten å avlegge førerprøve.

B. Gjennomføre trinnvurdering og obligatorisk opplæring i trinn 3 og 4 for klasse A2 og bestå førerprøve. Det er da ikke krav om to års førerrett i klasse A1

Eleven skal ved utvidelse fra A1 til A2 gjennomføre sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk – samme som klasse A2 og A og sikkerhetskurs på veg som klasse A2.

Dokumentert fullført obligatoriske kurs ved utvidelse av førerrett i klasse A1 til A2 gir rett til førerett i klasse A2.

Førerett i klasse A2, på bakgrunn av dokumentert fullført obligatoriske kurs ved utvidelse fra A1 til A2, forutsetter to års førerett i klasse A1 .

Kurset kan tidligst påbegynnes når eleven har ett års førerrett i klasse A1

*
*
*