Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

Stryker Sena Hjelm Hvit

Produsent: Sena
Varenummer: 298-3-23004-
6 479
Stryker er Senas nyeste heldekkende smarthjelm, utstyrt med både Mesh Intercom og Bluetooth Intercom-teknologi® pluss førsteklasses høyttalere og mikrofon av lydekspertene hos Harman Kardon. Stryker er en sportstouringhjelm med sømløst integrerte høyttalere og mikrofon som gir et nytt nivå av presisjon og klarhet til lyd i hjelmen. Stryker-hjelmen er fullpakket med førsteklasses funksjoner, inkludert et integrert baklys og en praktisk uttrekkbar solskjerm. Hjelmen har et ECE-klassifisert kompositt glassfiberskall og tilbyr en imponerende syv-ventilasjonsdesign med en mellomliggende oval passform. Strykers funksjoner inkluderer: Premium SOUND BY Harman Kardon høyttalere og mikrofon Full Face Helmet Design Integrert Mesh &; Bluetooth Intercom-systemer Uttrekkbar solskjerm LED baklys stemmeaktivert digital assistent tilgang (Hei Google / Hei Siri) Talekommandoer på 8 språk Magnetisk Pogo ladeport Valgfritt Pinlock-klart® skjoldtilbehør tilgjengelig ECE-klassifisert Middels passform
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

MESH OG BLUETOOTH-KOMMUNIKASJONSEVNE
Stryker har både Mesh og Bluetooth Intercom kommunikasjonsplattformer, slik at brukere kan koble til et hvilket som helst Sena-headset for rider-to-rider-kommunikasjon. Mesh Intercom gir robuste, pålitelige tilkoblinger og fleksibel intercom-meldingsruting med betydelige forbedringer i Senas Mesh-algoritmen. Mesh tilbyr et enestående nivå av intercom-lydkvalitet med to Mesh-innstillinger, Multi-Channel Open Mesh Intercom og Group Mesh Intercom.

Multi-Channel Open Mesh Intercom (Open Mesh) har bransjens første Mesh Intercom kanalsystem. I likhet med standard håndholdte eller CB-radioer, lar Mesh brukere bytte mellom ni kanaler når de opererer i Open Mesh-modus. Open Mesh tilbyr et enkelt, enkelt trykk på en knapp for å klikke for å koble til Mesh intercom-nettverket. Den støtter også et nesten ubegrenset antall brukere innenfor et område på opptil 5 miles / 8 km (min. 6 ryttere @ 1 mi / 1,6 km intervaller).

For en privat gruppesamtale tilbyr Stryker Group Mesh Intercom-modus. Group Mesh støtter en enkelt, privat gruppe for opptil 24 deltakere og samme utvalg som Open Mesh. For å sikre personvern kan bare inviterte brukere bli med i Group Mesh-chatten.

Tradisjonell fireveis Bluetooth Intercom-modus fortsetter å være et alternativ for å koble Stryker til andre Sena Bluetooth-aktiverte brukere innenfor en rekkevidde på 1, 2 mil. I tillegg kan brukere pare med en Sena Bluetooth Intercom-bruker og bygge bro til en Mesh 2.0 intercom-samtale.

*
*
*