Gå til Høy Puls Trafikkskole

Schuberth C3 Pro åpningshjelm Glossy White z

Produsent: Schuberth
4795,-
Beskrivelse: Kompakt, lav vekt, lavt støynivå - dette har vært de største styrkene til Schuberth C3 i mange år, og det er dette som har gjort den til markedets mest populære åpningshjelm. Nye C3 Pro har alle disse egenskapene i tillegg til en hel del nye og forbedrede egenskaper.
*
+ -

Nye C3 Pro har en integrert spoiler utviklet i Schuberths vindtunnel. Spoileren stabiliserer hjelmen i høy hastighet og gjør at C3 Pro også er et godt valg til både touring og sport.

Nytt innerfòr i Coolmax og mikrofiber, forbedret ventilasjon og et støynivå på utrolig lave 82dB(A) sørger for topp komfort på både korte og lange turer.

Forbedret multi-volum ventilasjon
Optimalisert 2 veis ventilasjon gir opp til 9 liter frisk luft per sekund

Nytt polykarbonat solvisir
Enkelt å betjene, kan senkes enda lavere enn på C3. Ripebestandig, 80% sotet.

Visir
Optisk riktig, ingen forvrengning (Klasse 1). Pinlock gjør visiret duggfritt.

Ny forbedret hakeventilasjon
Sørger for optimal tilførsel av frisk luft, og hindrer dugg.

Nytt forbedret innerskall
Innerskallet er satt sammen av flere lag med spesiallaget EPS skummateriale og sørger for utmerket støtabsorbering

Forberedt for SRCS
C3 Pro leveres med integrerte antenner for Bluetooth og RDS radio. Dette gir utmerket mottak og rekkevidde på radio og intercom.

*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Sena SC10U Intercomsystem for Schuberth C3/C3Pro/E1 z

SC10U Intercomsystem for C3/C3Pro/E1 Beskrivelse: SC10U intercom m/FM Radio monteres skjult i hjelm. Bluetooth 4.1 Alt-i-ett design - ingen løse deler Rekkevidde på intercom 1km Intuitive talemeldinger og talekommandoer Fireveis intercom Universal intercom - kan kobles til Bluetooth systemer av andre merker Gruppeintercom Smart-telefon App for iPhone og Android gjør konfigurering superenkelt Musikkdeling Innebygget FM radio med søk og lagring av kanaler Antenne for montering i hjelm Opptil 10 timers taletid 10 dager standby Oppgraderbar programvare Avansert støyfilter OBS Fjernkontroll kan og bør kjøpes separat - se relaterte produkter nedenfor
2695,-