Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

NorthTracker Scout gps tracker MC/Bil/Snøscooter z

Produsent: Northtracker
Leveringtid: 1-5 dager
1899,-
NorthTracker Scout sender en stilling per dag. Mellom intervallene ligger den i dyp søvn og kan derfor ikke skannes og bli funnet av tyver. Hvis GPS-en forlater en sikkerhetssone, endres intervallet automatisk til hver time med mulighet for hyppigere sporing ved behov. Et sikkert tyverisikringsapparat som fungerer i hele Europa. Vanntett. Vekt 140g. 1 års garanti. Abonnementet er 795 kr / år (eller 66 kr / måned). Konto / aktivering er registrert på www.northtracker.com
+ -

Speideren er en diskret GPS med opptil 5 års batterilevetid.

NorthTracker Scout sender en stilling per dag, tidlig på morgenen. Mellom intervallene ligger den i dyp søvn og kan derfor ikke skannes og bli funnet av tyver. Hvis GPS forlater en sikkerhetssone i løpet av natten, vil en alarm oppstå tidlig på morgenen, og intervallet vil deretter automatisk skifte til sendeposisjon hver time, med mulighet for nærmere sporing ved behov. Denne løsningen har vist seg å være veldig effektiv, ettersom den gir falsk sikkerhet for tyven, mens du gir deg god tid til å finne din eiendom.

GPS-en krever ingen ekstern batteriinstallasjon og har opptil 5 års batterilevetid. Den kan være skjult nesten hvor som helst og er støt og vanntett. For å unngå falske alarmer når du flytter objektet selv, kan du enkelt deaktivere den gjeldende sikkerhetssonen med et trykk på en knapp i appen. Koble speideren til Nokias alarmsenter med sikkerhetsanrop for ekstra sikkerhet hvis du ønsker det.

*
*
*