Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

NorthTracker Machine Mini gps tracker MC/Bil/Snøscooter/båt

Produsent: Northtracker
Leveringtid: 1-5 dager
995,-
NorthTracker Machine Mini gir tyverisikring som fungerer i hele Europa. GPS-en sender sanntidsposisjonering, slik at du vet nøyaktig hvor den er, hele tiden. Machine Mini kan også brukes til sikkerhets skyld. Skulle det skje noe med deg, kan alle som har tilgang til innlogging alltid se hvor du er og dermed komme til unnsetning. Abonnementet opprettes separat. Du kan administrera hvor manga enheter som helst fra samma brukerkonto, men du må ha ett abonnemang per enhet. Vannavvisende. Vekt 54g. 1 års garanti. Abonnementet er 795 kr / år (eller 66 kr / måned). Konto / aktivering er registrert på www.northtracker.com
+ -
Produktbeskrivelse
  • Installasjon + / -
  • Sporer i sanntid
  • Logger lokasjoner

NorthTracker Machine Mini gir tyveribeskyttelse som fungerer i hele Europa. GPS-sender posisjon i sanntid, slik at du vet nøyaktig hvor båten er til enhver tid. Machine Mini kan også brukes av sikkerhetsmessige årsaker. Skulle noe skje med deg, kan personen som har tilgang til påloggingen alltid se hvor du er og dermed komme til unnsetning.

Slik fungerer Machine Mini:

Machine Mini er en liten og fleksibel GPS som er koblet til +/-, sender posisjon i sanntid og logger historie.

Når du har opprettet en konto, kan du angi opptil fem sikkerhetssoner for NorthTracker Machine Mini. Hvis GPS beveger seg utenfor en av de valgte sikkerhetssonene, vil du umiddelbart motta en alarm via tekstmelding eller e-post. Den fortsetter å sende posisjonen slik at eiendommen din enkelt kan spores, noe som fører til økt sjanse for å få den tilbake. Machine Mini logger også historikk slik at du kan se hvordan båten har beveget seg, eller for å oppsummere hvor lenge den har stått stille de forskjellige stedene.

Machine mini er laget for tøffe omgivelser og er støtsikker. Den er dessverre ikke vanntett. Den er godkjent av SSF Theft Protection Association og kan kobles til Nokas Alarmcentral for alarmtjenester med vakter.

Mål_ 79 x 43 x 12 mm

Abonnementet opprettes separat.

Utrykning med vektere

Vi tilbyr også vekterbistand som tilleggstjeneste til tyveribeskyttelsen din, i samarbeid med NOKAS alarmstasjonstjeneste. Utrykning tilbys i Norge og Sverige, og snart vil det komme i Danmark og Finland også. Tjenesten er FG-godkjent og av instanser som gir rett til premiereduksjon på forsikringen din. Anbefales av SSF Den Svenske Tyveribeskyttelsesforeningen.

*
*
*