Gå til Høy Puls Trafikkskole

NorthTracker Machine gps tracker for MC/Bil/Snøscooter z

Produsent: Northtracker
1749,-
NorthTracker Machine gir tyveribeskyttelse som fungerer i hele Europa. GPS-en sender sanntidsposisjonering, slik at du vet nøyaktig hvor den er, hele tiden. Maskinen kan også brukes til sikkerhets skyld. Skulle det skje noe med deg, kan alle som har tilgang til innlogging alltid se hvor du er og dermed komme til unnsetning. Vanntett. Vekt 100g. 1 års garanti. Abonnementet er 795 kr / år (eller 66 kr / måned). Konto / aktivering er registrert på www.northtracker.com
+ -

Maskin kobles til +/-, overfører posisjon i sanntid og logger historikk.

Når du har opprettet en konto, kan du oppgi opptil fem sikkerhetssoner for NorthTracker-maskinen din. Hvis GPS beveger seg utenfor en av de valgte sikkerhetssonene, vil du motta en alarm umiddelbart via SMS eller e-post. Maskin gir tyverisikring som fungerer i hele Europa. Den fortsetter å sende posisjon slik at eiendommen din lett kan spores, noe som fører til en økt sjanse for å få den tilbake. Maskinen logger også historikk slik at du kan se hvordan den har flyttet seg eller for å oppsummere hvor lenge den har stått stille på forskjellige steder, for eksempel kundefakturering.

Maskinen kan også brukes til sikkerhets skyld. Skulle det skje noe med deg, kan alle som har tilgang til innlogging alltid se hvor du er og dermed raskt komme til unnsetning. Maskinen er laget for tøffe omgivelser og er støtsikker og vanntett. Den er godkjent av SSF Theft Protection Association og kan kobles til Nokias alarmsentral for nødanrop med sikkerhetsvakter.

*
*
*