Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole

NorthTracker Machine gps tracker for MC/Bil/Snøscooter/båt

Produsent: Northtracker
Varenummer: 295-1100
Leveringtid: 1-7 dager
1749,-
NorthTracker Machine gir tyveribeskyttelse som fungerer i hele Europa. GPS-en sender sanntidsposisjonering, slik at du vet nøyaktig hvor den er, hele tiden. Maskinen kan også brukes til sikkerhets skyld. Skulle det skje noe med deg, kan alle som har tilgang til innlogging alltid se hvor du er og dermed komme til unnsetning. Abonnementet opprettes separat. Du kan administrera hvor manga enheter som helst fra samma brukerkonto, men du må ha ett abonnemang per enhet. Vanntett. Vekt 100g. 1 års garanti. Abonnementet er 795 kr / år (eller 66 kr / måned). Konto / aktivering er registrert på www.northtracker.com
Tilgjengelighet: Ikke på lager
+ -
Produktbeskrivelse
  • Sender alltid posisjon under rørelse
  • Enkel å installere
  • Logger historikk

Med North Tracker Machine kan du spore hvor båten din er! Med GPS-sporing kan du kjenne deg tryggere. Det er ubehagelig og tidskrevende å bli utsatt for tyveri. Det er også dyrt i form av egenandel, verdiminskning og aldersavdrag. Bare en GPS-tracker gir full kontroll over din egen eiendom og er en investering som lønner seg!

Machine kobles mot +/-, sender posisjon i sanntid og logger historikk!
Når du har skapt et konto kan du angi opp til fem sikkerhetssoner for din NorthTracker Machine. Om GPSen rør seg utenfor noen av dine valgte sikkerhetssoner, vil du få en alarm omgående via sms eller e-post. Machine gir en tyverisikkerhet i hele Europa. Den fortsetter å sende posisjonen slik at båten kan spores noe som leder til en økt mulighet for å kunne få tilbake båten. Machine loggfører også historikken slik at du kan se hvor den har vært eller for å se hvor lenge den har stått stille på ulike steder.

Machine kan også brukes for økt sikkerhet. 
Skulle noe skje deg så kan den som har tilgang til innloggingen alltid se hvor du befinner deg og komme raskt til unnsetning. Machine er gjort for tøffe miljøer og er støttålig og vanntett. Den er godkjent av SSF Stöldskyddsföreningen.

Tjenesten
Sporingstjenesten er godkjent av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF).
Logg inn på din web-konto via pc eller app. Tjenesten tilbyr sanntidssporing, geofence og historikk med mulighet til flere enheter og brukere på samme konto.

For et trygt eierskap
Sporsenderen gir en sterk beskyttelse mot tyveri og økt trygghet for føreren da den alltid sender posisjon under rørelse. Ved brutt strømtilførsel går alarmen og et internt batteri tar over i opp til 10 dager.

Installasjon
1. Koble Machine mot +/- (rød og svart ledning) (8-32V)
2. Logg inn på Northtracker.com og aktiver konto
3. Klart

Abonnement
- 795 kr/år inkl. moms
- Tegnes separat av sluttkunde på www.northtracker.com

Produktspesifikasjon
-Alarm ved tyveri og strøm brudd
-Historikk
-Helt vanntett (IP67)
-Fri support
-Fri roaming i Europa
-Størrelse: 10,0 x 4,6 x 2,0 cm
-Temperatur: -30 til +60 grader

NorthTracker Machine - en GPS for tyveribeskyttelse og personlig sikkerhet. Det er enkelt å følge GPS i sanntid, slik at du kan spore stjålet eiendom eller raskt komme til stedet i tilfelle en ulykke.
Koble de røde og svarte ledningene til +/- på et 8-32 volt batteri og begynn å spore over hele Europa.
Maskinen reagerer på bevegelse og overfører sin posisjon i sanntid. Dette betyr at den sender et varsel så snart den forlater en sikkerhetssone, og du kan se den nøyaktige plasseringen.
Hvis den ikke har overført, har den ikke beveget seg, og den er fortsatt på siste posisjon. Hvis du kobler fra maskinen, blir det sendt et varsel, og det begynner å sende på det interne batteriet i stedet.
NorthTracker Machine oppretter også en logg med adresser, tid og rute.
Denne funksjonen gjør det mulig å bruke loggen når du for eksempel trenger å huske dens bevegelse for korrekt fakturering. Abonnementsavgift tilkommer.
Maskinen er vanntett og klar for tøffe miljøer - er du!

Utrykning med vektere

Utrykning med vektere

Vi tilbyr også vekterbistand som tilleggstjeneste til tyveribeskyttelsen din, i samarbeid med NOKAS alarmstasjonstjeneste. Utrykning tilbys i Norge og Sverige, og snart vil det komme i Danmark og Finland også. Tjenesten er FG-godkjent og av instanser som gir rett til premiereduksjon på forsikringen din. Anbefales av SSF Den Svenske Tyveribeskyttelsesforeningen.

*
*
*