Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

AMOQ Flare scooterhansker svart

Produsent: AMOQ
Varenummer: 645-22123100-
Leveringtid: 1-7 dager
979
Fleksible og rimelige freeski-hansker med tynt fôr på håndbaken i dager i puddersnøen. Utstyrt med et tynt lag med lett og fukttransporterende INNOBORNE fôr over håndryggen, mens Clarino-håndflaten er ufôret for optimalt grep. For å holde vann ute er hanskene også utstyrt med en vind- og vanntett ELEVENT-membran. AMOQ Flare er praktisk talt en av de mest allsidige hanskene på markedet.
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

- SKIN FIT teknologi

- NUDUD smartphone-system

- Handflata av Clarino för optimalt grepp

- INNOBORNE fuktavledande lättviktsfoder

- Flexibelt handledsband med stretch för optimal passform

  • - Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse
  • - Usikker på hvilken bekledning som passer best til ditt brukt? Spør oss!
  • - Søker du utstyr og deler til din snøscooter/motorsykkel? Vi kan hjelpe deg!
*
*
*
Produktspesifikasjoner
Modell Herre
Modell Dame
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

AMOQ scootersokker svart/oransje

Disse sokkene er designet med kun én ting i tankene; Snøscooterkjøring AMOQ snøscootersokkene er laget av 100 % fukttransporterende polyester som er sydd på en måte som gjør at fukt og svette slipper unna føttene. Denne symetoden lar deg holde varmen fra morgen til kveld når du kjører snøscooter. Du har tykkere materiale under foten (der svetten kommer fra) og tynnere materiale med mer ventilasjon på toppen (der varmen går). Gode ​​sokker til prisen!
149

AMOQ nakkevarmer svart-grå

Varm og behagelig nakkevarmer laget av fukttransporterende polyester. Stopper effektivt vindkast fra å finne veien inn i kragen på jakken / kjeledressen på de kalde vinterdagene eller til MC . I tillegg til de praktiske egenskapene ytelsesmessig er denne nakkevarmeren også vakkert utsmykket med flere deilige AMOQ-logoer, som etter vår mening bør gjøre dette produktet til en selvsagt del av enhver snøscooterkjørers og MC kjørers utstyrsbag.
49