Gå til Høy Puls Trafikkskole

Intensiv Bil

Vi vil alltid legge til rette for deg ett opplæringsforløp som passer best for deg enten du jobber , går på skole eller begge deler.

Vi har også hybel/leilighet med gangavstand til skolen og sentrum tilgjengelig for våre elever.

Ring oss gjerne for å høre mer om hvordan opplæringen kan legges opp. Vi trenger to uker for å få deg i mål,og disse ukene trenger ikke nødvendigvis være sammenhengende. Men da må du ha lov til å øveleskjøre samt ha gode kjøreferdigheter og ifra før :-)

Vi kan tilby en moderne bilpark og tilbyr både manuell og automatopplæring.

Opplæringen er den samme for begge disse alternativene.

Ring/sms til 40400695 eller send oss gjerne en mail på trafikkskole@hoypuls.no om dette kan være aktuelt eller at du ønsker mere info.

Intensivopplæring førerkort PERSONBIL - TA kontakt så lager vi ett kurs som passer for deg

På alle våre kurs/kjøretimer kan man reservere plass på ved å kjøpe kurs-produktet, men du betaler ikke noe som helst før du har fått bekreftet plass på kurset, samt mottatt mere info om kursene/opplæringen. Bor du i nærheten ? Vi henter og bringer ved kjøretimer til Bil samt Bil med Tilhenger på Stjørdal - Selbu - Hommelvik - Malvik og Trondheim. Send gjerne en uforpliktende mail til post@hoypuls.no for mere info. hvis noe av dette kan være aktuelt Høy Puls Trafikkskole har skreddersydd opplæring til deg, enten du bor i nærområdet eller er tilreisende.
,-