Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

AMOQ Rocket Overall Fire Red

Produsent: AMOQ
Varenummer: 645-23142566-
6 479
AMOQ Rocket, vår beste sammenlagt hittil. Når du får dette samlet i hånden, vil du føle en kvalitetsfølelse utenom det vanlige i dette prissegmentet. Den lette skallkonstruksjonen av overalls er laget av materialet 300D Nylon Canvas. Dette materialet gir holdbarheten som kreves for aktiv skogskjøring, men uten at det går ut over mobiliteten du trenger for å kunne ta kjøringen til neste nivå. Et av de sterkeste forsterkningsmaterialene på markedet, kalt SuperFabric®, har blitt brukt på utsatte områder. Dette er et materiale som er mye brukt i motorsykkelindustrien og er utviklet for å tåle motocrycle krasjer, som er en virkelig god kvalitet stempel.
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

AMOQ Rocket, vår beste sammenlagt hittil. Når du får dette samlet i hånden, vil du føle en kvalitetsfølelse utenom det vanlige i dette prissegmentet. Den lette skallkonstruksjonen av overalls er laget av materialet 300D Nylon Canvas. Dette materialet gir holdbarheten som kreves i aggressiv skogskjøring, men uten at det går ut over mobiliteten du trenger for å kunne ta kjøringen til neste nivå. Et av de sterkeste forsterkningsmaterialene på markedet, kalt SuperFabric®, har blitt brukt på utsatte områder. Dette er et materiale som er mye brukt i motorsykkelindustrien og er utviklet for å tåle motocrycle krasjer, som er en virkelig god kvalitet stempel.

 

Vannsøylen i ELEVENT 30K-membranen er utrolige 30 000 mm. Dette er belagt mot ytterstoffet, noe som gir en veldig jevn følelse under både løype og løs snøski. For å maksimere luftstrømmen og sikre at fuktig luft ventileres ut, har kjeledressen også blitt utstyrt med doble ventilasjonskanaler i bakseksjonen. De laserkuttede pustehullene i kragen kan, i tillegg til å være en deilig detalj, i dårlig vær brukes som en ansiktsmaske.

 

Kort sagt, AMOQ Rocket er det generelle som virkelig gir deg det lille ekstra.

 

- Fantastisk ventilasjon

- Innvendig tannregulering

- ELEVENT 30K membran

- Diskret plasserte reflekser

- SuperFabric® forbedringer

- Laserkuttede pustehull i kragen

- Ytre skall laget av 300D Nylon Lerret

- D-ring for killswitch laget av aluminium

- 30 000 mm vannsøyle / 20 000 g/m2 pusteevne

  • - Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse
  • - Usikker på hvilken bekledning som passer best til ditt brukt? Spør oss!
  • - Søker du utstyr og deler til din snøscooter/motorsykkel? Vi kan hjelpe deg!
*
*
*