Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

C5 Master Schuberth MC åpningshjelm gul

Produsent: Schuberth
Varenummer: 4159043-
8 879
Schuberth C5 er nyeste generasjon åpningshjelm med dobbel P/J godkjenning i henhold til den nye ECE-R 22.06 hjelmstandarden. Dette betyr at Schuberth C5 er godkjent som både helhjelm og jethjelm. Schuberth C5 gir deg den beste kombinasjon av sikkerhet, topp aerodynamikk og aeroakustistk ytelse med et kompakt design og lav totaltvekt. Interiøret i coolmax stoff har mange flere individuelle tilpasningsmuligheter enn tidligere. Les mer↓↓
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -

Schuberth C5 er nyeste generasjon åpningshjelm med dobbel P/J godkjenning i henhold til den nye ECE-R 22.06 hjelmstandarden. Dette betyr at Schuberth C5 er godkjent som både helhjelm og jethjelm. Schuberth C5 gir deg den beste kombinasjon av sikkerhet, topp aerodynamikk og aeroakustistk ytelse med et kompakt design og lav totaltvekt. Interiøret i coolmax stoff har mange flere individuelle tilpasningsmuligheter enn tidligere.

En ny generasjon åpningshjelmer
Schuberth C5 representerer en ny generasjon av åpningshjelmer. Den er resultatet av 20 000 utviklingstimer, 2000 testede hjelmer i Schuberths testlaboratorie og mer enn 400 timer testing på tyske veier.

Ustanselig utvikling
Schuberth begynte utviklingen av åpningshjelmer for over 20 år siden med modellen Concept. Siden den gang har det vært en ustanselig utvikling for å redefinere bransjestandardene for åpningshjelmer, gjentatte ganger. Schuberth C5 setter en ny bransjestandarden med lav vekt, godkjent etter den nyeste hjelmstandarden, moderne design, lav vekt og lavt støynivå.

Utmerket aeroakustisk ytelse
Schuberth har egen vindtunnel som brukes til å teste alle hjelmmodeller grundig før lansering. Formålet er å optimalisere fasong på hjelmskall, ventilasjon, visirer etc for å oppnå høy stabilitet i fart og lavt støynivå. Det nye interiøret har vært utsatt for samme testregime, og dette har gjort det mulig å oppnå det lave støynivået målt til 85Dba i 100km/t på en naken mc i vindtunnel.

Ventilasjon
Schuberth C5 setter en ny standard for ventilasjon på en åpningshjelm. Den nye justerbare hakeventilen og den nye utluftingsventilen bak sørger for utmerket ventilasjon sammen med den justerbare toppventilen. Detaljer i interiøret gjør det mulig å justere hvor mye luft man skal få direkte mot hodet og hvor mye som skal sirkulere mellom innredningen og innerskallet.

Schuberth Individual Concept
Schuberth C5 setter en ny standard for komfort. Interiøret består av 4 ulike deler hvor man kan velge tykkelse uavhengig av de andre delene. Ved å bytte ulike deler av interiøret vil man kunne få en individuelt tilpasset hjelm som sitter akkurat slik brukeren ønsker. Flest valgmuligheter får man på størrelsene M/L/XL.

Sikkerheten først
Hos Schuberth har sikkerhet første prioritet. Schuberth C5 har både P og J godkjenning i henhold til den nye sikkerhetsstandarden for hjelm, ECE-R 22.06. Dette betyr at hjelmen er godkjent for å kjøres med både i åpen og lukket tilstand. Som alle andre Schuberth hjelmer så har C5 selvsagt Anti Roll Off System som sørger for at hjelmen holder seg på riktig sted ved en eventuell ulykke. Sammenlignet med tidligere modeller fra Schuberth så er hakestroppen flyttet litt fram for å gi bedre komfort.

Integrert intercom system
Schuberth C5 er forberedt for montering av intercom. Høyttalere, antenner og ledningsnett er montert i hjelmen fra fabrikken. Den nye intercom modulen SC2 klikkes enkelt på plass. SC2 har samme elektronikk som Sena sin toppmodell 50S. Dette gir fordeler som HD høyttalere, Mesh 2.0, Bluetooth versjon 5.0, lading via USB-C, direkte tilgang på assistentsystemer som Siri og Google assistant og utbredt talestyring av selve intercomenheten.

Visir med "memory funksjon"
Ny visirmekanisme med memory funksjon gjør at valgt posisjon på visiret opprettholdes selv om man åpner og lukker hakepartiet. Åpningen på visiret justeres i markante trinn. Schuberth C5 leveres med Pinlock 120 film montert for best mulig sikt under alle forhold. Det integrerte solvisiret betjenes enkelt med hendelen på venstre side av hjelmen, og solvisiret i C5 har bredere synsfelt enn tidligere modeller.

  • - Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse
  • - Usikker på hvilken bekledning som passer best til ditt brukt? Spør oss!
  • - Søker du utstyr og deler til din snøscooter/motorsykkel? Vi kan hjelpe deg!
*
*
*
Produktspesifikasjoner
Hjelmtype Åpningshjelm - Modularhjelm
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Pinlock Earplugs Sett (2 str.) m/smart eske.

Alle vet at det er viktig å beskytte mot hørselskader.Alt for mange sliter med ettervirkninger etter flere år på MC.Det finnes mange type ørepropper, men Pinlock som anerkjent leverandør i MCbransjen har utviklet en spesialversjon. Pinlock Earplugs har et spesialfilter som filtrerer vekk støy, men som fortsatt gjør det mulig å høre musikk eller kommunisere på sykkelen. Pinlock Earplugs er allergitestet, leveres i 2 størrelser og kan dermedbrukes av alle. Pluggene kan rengjøres og har lang levetid.Selvfølgelig kan de brukes på motorstevner eller ved andre støyende anledninger…Altså et stort marked! Kan vaskes og brukes i mange km - Silikonfri – medisinsk testet (TPE) - Unikt støyfilter – 100% laget i Holland - 2 størrelser inkludert
339

C5 SC2 Intercom Sena 50S Schuberth

Integrert system (HD-høytalere og antenner er forhåndsmontert i C5 hjelmen) Bluetooth 5.0 Mesh 2.0 (ubegrenset antall brukere) Rekkevidde på intercom 2 km (åpent terreng) Intuitive talemeldinger Gruppeintercom med inntil 4 brukere Universal intercom - kan kobles til Bluetooth systemer av andre merker Smart-telefon App for iPhone og Android gjør konfigurering superenkelt Støtter Siri og Google Assistant Musikkdeling Opptil 12 timers taletid 2 dager standby Avansert støyfilter Oppgraderbar programvare HD Voice (gir krystallklar intercom tale, kan ikke brukes sammen med Audio Multitasking) GPS parring (systemet skiller ut andre lyd-kilder, og GPS legges som 1.prioritet) Oppdatert og mere brukervennlig meny (konfigurerbar) Audio Source Priority (endre prioritet/rekkefølge på musikk, telefon og intercom) Volumkontroll har 10 nivåer (Audio Multitasking har egen kontroll for bakgrunnslyd) Audio Multitasking (gjør det mulig å høre 2 forskjellige lydkilder samtidig, ikke kompatibel med HD Intercom, HD Voice eller Audio Source Priority – blir aut. deaktivert
4 279