Fri frakt over 1500,-
Gå til Høy Puls Trafikkskole
Du har ingen varer i handlekurven.

AMOQ scootersokker svart-oransje

Produsent: AMOQ
Varenummer: 645-22130208-
Leveringtid: 1-7 dager
129
Disse sokkene er designet med kun én ting i tankene; Snøscooterkjøring AMOQ snøscootersokkene er laget av 100 % fukttransporterende polyester som er sydd på en måte som gjør at fukt og svette slipper unna føttene. Denne symetoden lar deg holde varmen fra morgen til kveld når du kjører snøscooter. Du har tykkere materiale under foten (der svetten kommer fra) og tynnere materiale med mer ventilasjon på toppen (der varmen går). Gode ​​sokker til prisen!
*
Tilgjengelighet: Vennligst velg
+ -
*
*
*
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Halvarssons Bib V2 Svart

Topp med justerbare reguleringer og justerbar midje som er parret med bukser som har midje med glidelås. Andre glidelåser til jakken.
349

AMOQ Flare scooterhansker svart

Smidiga och prisvärda friåkningshandskar med ett tunt foderlager på handryggen för dagarna i pudersnön. Utrustade med ett tunt lager av lättviktigt och fuktavledande INNOBORNE-foder över handryggen, medan handflatan av Clarino är ofodrat för optimalt grepp. För att hålla vatten ute är handskarna även utrustade med ett vind- och vattentätt ELEVENT-membran. AMOQ Flare är praktiskt taget en av de mest mångsidiga handskarna på marknaden.
779

AMOQ nakkevarmer svart-grå

Varm og behagelig nakkevarmer laget av fukttransporterende polyester. Stopper effektivt vindkast fra å finne veien inn i kragen på jakken / kjeledressen på de kalde vinterdagene eller til MC . I tillegg til de praktiske egenskapene ytelsesmessig er denne nakkevarmeren også vakkert utsmykket med flere deilige AMOQ-logoer, som etter vår mening bør gjøre dette produktet til en selvsagt del av enhver snøscooterkjørers og MC kjørers utstyrsbag.
49